Artiest

  /    /  Artiest
Bertil van Wieren

Artiest

Live on stage
Er is geen beter moment om jou vast te leggen dan wanneer je helemaal in je element bent, op het podium. Krachtig en energiek of juist heel ingetogen;  ik anticipeer sterk en gemakkelijk op situaties om de juiste artistieke beelden te kunnen maken.

 

Press & profile
Als ambitieuze danser, zanger, muzikant, band of dj kun je anno nu niet zonder een passend artistiek portret of een serie sprekende persfoto’s. Ik ga graag samen met je op zoek naar het juiste decor en een sfeer die bij jou en jouw kunst past.

 

Album & artist art
Ben je op zoek naar sfeervolle beelden voor je albumcover, binnen een bepaald concept? Of zoek je zelfs iemand die al je online en offline artwork verzorgt? In samenwerking met gespecialiseerde vormgevers in mijn netwerk help ik je graag verder! Hoe dat eruit ziet? Bekijk de voorbeelden op deze pagina.

 

Theater
Sta je op het podium als muzikant,danser, cabaretier of acteur? Solo of in een gezelschap? Ook in het theater leg ik graag jouw allermooiste momenten vast. Door expressie te vangen in sfeervolle belichting ontstaan de mooiste en meest indringende beelden. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een groots spektakel of een kleine, intieme setting. Ik verzorg de registratie van je optreden, maak een serie portfoliobeelden of zorg samen met jou voor een onderscheidende fotoserie voor pers of promotie.

Categorie: