Bertil van Wieren

Fotograaf Hoogeveen

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot in Hoogeveen? Bertil van Wieren zet creatieve ideeën om in professionele foto’s. Voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Denk aan foto’s die geschikt zijn voor audities of covers, websites, promotiemateriaal en social media, maar ook foto’s voor de eigen privécollectie. In mijn portfolio vind je dan ook uiteenlopende voorbeelden van portretfotografie, bruidsfotografie, een familie fotoshoot, entertainmentfotografie en fotografie voor bedrijven.

Fotoshoot Hoogeveen?

Wat typeert mijn fotografiestijl als fotograaf in Hoogeveen? Ik zoek graag de grenzen op en probeer nieuwe dingen uit. Want zó ontstaan er verrassende resultaten. Ook ben ik altijd op zoek naar nieuwe verhalen. Wie of wat heb ik voor mijn lens? Wat is het verhaal van die persoon of organisatie? En hoe kunnen we dat in beeld het beste naar voren laten komen? Ongetwijfeld heb je daar zelf ook ideeën over. Jouw verhaal in combinatie met mijn jarenlange ervaring als professionele fotograaf in Hoogeveen en omstreken zorgen voor verrassende foto’s. Ga jij de uitdaging met me aan?

Contact met fotograaf Hoogeveen

Ga je binnenkort trouwen? Wil je een familie fotoshoot in Hoogeveen maken? Of moet fotografie jouw bedrijf een aansprekender beeld naar buiten geven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Of bekijk eerst mijn portfolio. Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor fotografie in Hoogeveen en omstreken.

KENNISMAKEN – SPARREN – INFORMATIE

Ontmoet Bertil

Wil je meer weten over Bertil van Wieren of eens sparren over de mogelijkheden van fotografie? Neem dan contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.

Contact

Studio

RUIM
Nijverheidsstraat 7
7772 TP Hardenberg

Office

Schoutenhof 19
7773 CC Hardenberg

STUUR EEN BERICHT