Pin IT

Bertil van Wieren, freelance fotograaf met inmiddels ruim 30 jaar ervaring. Hardenberg is mijn thuisbasis. Van daaruit fotografeer ik voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers en reclamebureaus. In mijn eigen fotostudio, maar ook op locatie. In binnenland én buitenland.

 

Uitdaging

Het mooiste aan het fotografievak vind ik de uitdaging om iemand zó in beeld vast te leggen zoals hij of zij écht is. Dat het karakter, de persoonlijkheid en eigenheid die iemand zo uniek maken naar voren komen in een foto. Een verhaal vertellen dus. Dat geldt voor portretfoto’s, maar ook voor bedrijfsfoto’s, familiefoto’s, trouwfoto’s en artiestenfoto’s.

 

Ik zoek de grenzen op

Welke setting kunnen we creëren om spraakmakende foto’s te maken? Als veelzijdige fotograaf zoek ik daarin graag de grenzen op. De locatie en compositie spelen daarbij een bepalende rol, maar ook de lichtinval en het soort nabewerking. Het is iets waarin ik mezelf steeds blijf uitdagen en pushen tot het uiterste.

 

Contact

Wil je meer weten over Bertil van Wieren of eens sparren over de mogelijkheden van fotografie? Neem dan contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.