Fotograaf Ommen

Fotograaf Ommen

Ben je op zoek naar een veelzijdige fotograaf in Ommen? Maak kennis met Bertil van Wieren, fotograaf in Ommen en omstreken. Een fotograaf die gespecialiseerd is in portretfotografie, bedrijfsfotografie, bruidsfotografie. Wil je een bijzondere portretfoto? Zoek je een professionele fotograaf die jullie huwelijksdag vangt in een romantische trouwreportage? Of een creatieve fotograaf voor bedrijfsfotografie? Bertil van Wieren is er voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een fotograaf in Ommen.

 

Waarom Bertil als jouw fotograaf Ommen?

Bertil van Wieren staat voor bijzondere, professionele foto’s. Mijn fotografiestijl kenmerkt zich door een creatieve kijk op zaken en mensen. Want iedere foto moet uniek zijn. En de eigenheid van de persoon die het middelpunt vormt versterken. Dat komt tot uiting in al mijn diensten:

Portretfotografie
Bruidsfotografie
Bedrijfsfotografie
Familie fotoshoot
Entertainmentfotografie

Bekijk mijn portfolio

 

Fotograaf Ommen: Bertil van Wieren

Ik fotografeer al sinds mijn zestiende en heb dus een jarenlange ervaring als freelance fotograaf. Na mijn opleiding aan de Fotovakschool is mijn beroepsmatige fotografiecarrière begonnen en ben ik lid geworden van de Nikon Professional Services (NPS). Sindsdien fotografeer ik voor zowel particuliere opdrachtgevers als bedrijven. Wie denkt aan fotografie Ommen, denkt dan ook al snel aan Bertil van Wieren.

 

Fotografie Ommen?

Vanuit mijn thuisbasis in Hardenberg fotografeer ik op locaties in heel Nederland en zelfs het buitenland. Mijn fotostudio is gevestigd aan de Korte Spruit 13 in Hardenberg, vlakbij Ommen. De studio ligt op nog geen 10 minuten afstand van het station in Hardenberg.

Meer weten? Bekijk mijn portfolio op www.bertilvanwieren.nl of neem vrijblijvend contact op met Bertil van Wieren, jouw fotograaf in Ommen.