Fotograaf Hilversum

Bertil van Wieren: fotograaf Hilversum

Ben je op zoek naar een fotograaf in Hilversum? Naar een creatieve professional die een mooi familieportret kan maken? Jouw trouwdag op een bijzondere wijze vast kan leggen? Of juist een authentieke bedrijfsreportage maakt? Aangenaam kennis te maken. Ik ben Bertil van Wieren en heb 30 jaar ervaring als beroepsfotograaf in Hilversum en omstreken. Mijn studio is gevestigd in Hardenberg, maar ik reis het hele land door voor de mooiste locaties en settings. En ben dus de aangewezen fotograaf voor fotografie in Hilversum.

Portfolio fotografie Hilversum

Bijzondere momenten in je leven moet je vastleggen. De herinnering blijft altijd in je hoofd, maar niets is zo vervelend als de gedachte: had ik nou maar mooie foto’s laten maken. Ik ben graag de fotograaf die jouw bijzondere momenten vastlegt, zoals je bruiloft, vriendschapsjubileum, de geboorte van je eerste kindje, een concert of optreden of zakelijke successen.

De foto’s die ik maak zijn onder te verdelen in 5 categorieën: portretfotografie, bruidsfotografie, familie fotoshoot, bedrijfsfotografie en entertainmentfotografie. Op zoek naar inspiratie voor jouw foto’s? Of ben je benieuwd naar mijn fotografiestijl? Bekijk mijn portfolio voor een indruk van mijn werk.

Gratis offerte fotograaf Hilversum

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een fotoshoot in Hilversum? Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan of bel of mail me om je ideeën toe te lichten. Ik denk graag met je mee voor jouw fotografie in Hilversum.