Fotograaf Hengelo

Fotograaf Hengelo

Als creatieve professional heeft Bertil van Wieren al meer dan 30 jaar ervaring met fotografie. Vanuit een eigen fotostudio in Hardenberg ben ik een fotograaf voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Naast de fotografie in mijn eigen studio reis ik het hele land door voor fotoshoots. Ik werk dus ook als fotograaf in Hengelo en omgeving. Ik ben onder andere gespecialiseerd in:

Portretfotografie
Bruidsreportages
Bedrijfsfotografie
Familie fotoshoot
Entertainmentfoto’s

Fotografie in Hengelo

Mijn visie op fotografie leg ik graag aan je uit. Want voor mij is een foto niet zomaar een foto. Een goede foto straalt iets echts uit. Is persoonlijks. En trekt de aandacht. Ik sta voor bijzondere fotografie. En dat zie je terug in mijn portfolio. Wie denkt aan een fotograaf in Hengelo, denkt dan ook al snel aan Bertil van Wieren. Wil je een unieke portretfoto laten maken? Een once-in-a-lifetime familiefoto? Of een aansprekende bedrijfsreportage? Je bent van harte welkom om je ideeën voor te leggen.

Bekijk mijn portfolio

Offerte fotoshoot Hengelo

Wil je meer informatie? Of wil je graag een offerte ontvangen voor een fotoshoot in Hengelo? Bel of stuur een e-mail en ik vertel je meer over de mogelijkheden. Ik ga graag samen met jou, je familie of collega’s aan het werk om foto’s van formaat te maken!