Fotograaf Hardenberg

Fotograaf Hardenberg

Op zoek naar een fotograaf in Hardenberg? Maak kennis met Bertil van Wieren. Freelance fotograaf voor particulieren en bedrijven. Wil je een sprekende portretfoto laten maken? Een unieke bedrijfsfoto? Of een romantische huwelijksreportage? Bij fotograaf Bertil van Wieren kun je terecht voor bijzondere, professionele foto’s. In de fotostudio óf op locatie. In binnen- en buitenland.

Wat voor foto of fotoreportage je ook wilt laten maken, ik ben gespecialiseerd in:

Portretfotografie
Familie fotoshoot
Bruidsfotografie
Bedrijfsfotografie
Entertainmentfotografie

 

Waarom Bertil als jouw fotograaf Hardenberg?

Bertil van Wieren staat voor unieke foto’s. Voor foto’s die de eigenheid van een persoon benadrukken en versterken. Vanuit het doel van de fotoshoot denken we samen eerst na over de gewenste uitstraling. Om de juiste stijl te creëren, kijken we niet alleen naar de looks en poses. We gaan voor de complete setting.

Bekijk mijn portfolio

 

Fotograaf Hardenberg: Bertil van Wieren

Ik heb een jarenlange ervaring als freelance fotograaf. Op mijn zestiende begon ik al met fotograferen. Na de Fotovakschool ben ik beroepsmatig gaan fotograferen en ben ik lid geworden van de Nikon Professional Services (NPS). Sindsdien fotografeer ik voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wie denkt aan fotografie Hardenberg, denkt dan ook al snel aan Bertil van Wieren.

 

Fotoshoot Hardenberg?

Op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot in Hardenberg? Onze fotostudio is gevestigd aan de Korte Spruit 13 op industrieterrein Haardijk E in Hardenberg. Dit is op nog geen 10 minuten afstand van het centrum in Hardenberg. Je bent van harte welkom om je ideeën voor te leggen.

Wil je meer weten? Kijk op www.bertilvanwieren.nl voor mijn portfolio of neem geheel vrijblijvend contact op. Wie weet plannen we snel jouw fotoshoot in Hardenberg!