Fotograaf Dedemsvaart

Fotograaf Dedemsvaart

Wil je een bijzondere portretfoto laten maken bij een fotograaf in Dedemsvaart? Een familie fotoshoot organiseren? Of zijn jullie op zoek naar een professionele fotograaf die jullie huwelijksdag vastlegt in prachtige foto’s? Maak kennis met Bertil van Wieren, een veelzijdige fotograaf in Dedemsvaart en omstreken.

 

Bertil is jouw fotograaf Dedemsvaart

Als professionele fotograaf vertaal ik een momentopname als een echte storyteller naar een prachtig verhaal in beeld. Of het nu gaat om portretfoto of een bedrijfsfoto. Ik zoek daarin graag de grenzen op, wat resulteert in creatieve en unieke foto’s. Wie denkt aan fotografie Dedemsvaart, denkt dan ook al snel aan Bertil van Wieren.

Ik ben gespecialiseerd in:

Bruidsfotografie
Portretfotografie
Bedrijfsfotografie
Familie fotoshoot
Entertainmentfotografie

 

Bekijk mijn portfolio

 

Fotografie Dedemsvaart?

Mijn fotostudio is gevestigd aan de Korte Spruit 13 in Hardenberg, op een kwartier afstand van Dedemsvaart. Hier heb ik als fotograaf in Dedemsvaart talloze mogelijkheden tot mijn beschikking. Maar natuurlijk fotografeer ik ook op locatie. Want een locatie kan precies de setting creëren die een foto laat spreken. Of dat nu in Nederland is, of op een prachtig Italiaans landgoed in Toscane.

 

Bertil van Wieren: fotograaf Dedemsvaart

Ik fotografeer als sinds mijn zestiende en ben na mijn studie aan de Fotovakschool beroepsmatig gaan fotograferen. Sindsdien fotografeer ik voor particuliere én zakelijke opdrachtgevers.

Wil je meer informatie over mijn werkwijze? Of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk voor mijn portfolio op www.bertilvanwieren.nl of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.