Fotograaf Coevorden

Fotograaf Coevorden

Wie denkt aan een fotograaf in Coevorden en omstreken, denkt al snel aan Bertil van Wieren. Een professionele fotograaf met een creatieve blik op fotografie. Vanuit mijn fotostudio in Hardenberg, in de regio van Coevorden, werk ik voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. In binnen- én buitenland.

De specialismen van Bertil van Wieren, fotograaf Coevorden:

Portretfotografie
Bedrijfsfotografie
Bruidsfotografie
Entertainmentfotografie
Familie fotoshoot

 

Waarom is Bertil jouw fotograaf Coevorden?

Ik ben een fotograaf die het beste in je naar boven haalt. Een fotograaf die je op je gemak stelt, ook als je niet zo graag voor de camera staat. Samen bespreken we je wensen en als creatieveling maak ik foto’s vol beleving. Als veelzijdige fotograaf zoek ik daarin graag de grenzen op. Dat resulteert in sprekende portretfoto’s, bijzondere trouwfoto’s en effectieve bedrijfsfoto’s.

Bekijk mijn portfolio

 

Fotograaf Coevorden met eigen fotostudio

Hardenberg is mijn thuisbasis als fotograaf in Coevoerden en omstreken. Je vindt mijn fotostudio aan de Korte Spruit 13 in Hardenberg, op nog geen 10 minuten afstand van het station. In de fotostudio hebben we talloze mogelijkheden. Maar soms versterkt een unieke locatie de kracht van een foto. Dan fotografeer ik op locatie. Of dat nu in Nederland is of op een prachtig landgoed in het Italiaanse Toscane.

 

Meer informatie?

Na mijn studie aan de Fotovakschool ben ik als professional gaan fotograferen en ben ik lid geworden van de Nikon Professional Services (NPS). Ik fotografeer inmiddels ruim 30 jaar beroepsmatig voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Of ben je benieuwd naar mijn portfolio? Kijk op www.bertilvanwieren.nl of neem vrijblijvend contact op.