FAMILIE FOTOSHOOT

Wil je familiefoto’s laten maken tijdens een familie fotoshoot? Een mooie foto of fotoreportage met je gezin, broers en zussen of met de complete familie? Voor familiefotografie ben je van harte welkom in de fotostudio van Bertil van Wieren. Op basis van jullie wensen geef ik advies en maak ik bijzondere foto’s. Foto’s waar jullie nog lang van kunnen genieten.

FAMILIE FOTOSHOOT OP LOCATIE

Heb je zelf al ideeën voor een originele familie fotoshoot? Het is natuurlijk ook mogelijk om de familiefoto’s op een unieke locatie te maken. Bijvoorbeeld in het bos, bij een meer of op een andere locatie die bij jullie past. Door ‘out of the box’ met jullie mee te denken en de spontane momenten die ontstaan vast te leggen, maak ik verrassende familiefoto’s. Foto’s die de puurheid van het moment weergeven. En jullie persoonlijkheid naar voren halen.

VOORBEREIDEN OP EEN FAMILIE FOTOSHOOT

Hoe kun je je het beste voorbereiden voor een familie fotoshoot? Stem in ieder geval de kleding goed op elkaar af. Overleg van te voren of jullie casual of juist heel netjes op de foto willen en welke kleding daarbij past. Zo vormen jullie een geheel als familie, wat de familiefoto’s ten goede komt. Voor meer tips kun je uiteraard contact met mij opnemen.

MEER WETEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een familie fotoshoot? Neem contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.