Entertainment1

ad hofsink

Ad Hofsink, muzikant en grafisch vormgever bij Adzz design ( www.adzz.nl )

Anja Dalhuisen

zangeres en zangcoach. In het team van Marco Borsato behaalde ze in 2012 de kwart finales van the Voice of Holland  (

 

Entertainment

Artiestenfotografie, bandfotografie en theaterfotografie. Het zijn alle drie vormen van fotografie die vallen onder de noemer Entertainment. Wil je graag een bandfoto laten maken? Een portret van jou als muzikant of cabaretier? Of theaterfoto’s voor een campagne van een nieuwe voorstelling? Ik heb ruime ervaring in het maken van entertainmentfoto’s en creëer unieke, creatieve foto’s. Gemaakt in de studio of op een bijpassende locatie.

 

Artiestenfotografie

Voor iedere artiest zijn professionele foto’s een must have. Opvallende foto’s versterken je uitstraling en vallen op. Dat zorgt voor meer aandacht op websites, reclameposters en in de krant. En dat is weer uiterst waardevol voor de promotie van een nieuwe song of voorstelling.

 

Bandfotografie en theaterfotografie

Datzelfde effect is natuurlijk van toepassing op bands en theatervoorstellingen. Als entertainmentfotograaf maak ik bijzondere foto’s die breed inzetbaar zijn. Denk aan sprekende portretfoto’s, een reportage van een concert of voorstelling of een achter-de-schermensessie.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over artiestenfotografie, bandfotografie of theaterfotografie door Bertil van Wieren? Neem dan contact op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.