Bruidsfotografie

Trouwdag van Joran & Marieke

De trouwdag van Joran en Marieke was ook alweer zo’n geweldige dag.  s’Morgensvroeg was ik al aanwezig om

Jos & Dennika trouwen in het bos

De bruidsreportage van Jos & Dennika vond plaats bij het Jan Wesselinkhoes in de Lutte. Een erg mooie locatie

Trouwreportage van Koen & Rosan

De trouwreportage van Koen en Rosan begon  bij hun thuis. Alles op deze dag was prachtig voorbereid . De

Bruidsfotografie

Oog voor alles wat er gebeurt, dat is bruidsfotografie door Bertil van Wieren. Ik maak van de mooiste dag van jullie leven een beeldverhaal van liefde. De ontroering van je vader bij binnenkomst. De strikjes in de haren van de bruidsmeisjes. De schaterlach van je beste vriendin. De schittering van je oorbellen. De prachtige trouwringen en het geluk dat jullie uitstralen. Het zijn de details die kenmerkend zijn voor mijn stijl van bruidsfotografie. Details die een ander niet ziet, maar die juist zo bepalend zijn voor jullie terugblik op de huwelijksdag.

 

Werkwijze bruidsfotografie

Tijdens een geheel vrijblijvende kennismaking ontdek ik jullie wensen en ideeën. We bekijken verschillende voorbeelden en nabewerkingen en bespreken de dagindeling. Hierover adviseer ik jullie graag. Samen bepalen we hoe we de dag op z’n mooist in beeld kunnen brengen met een trouwreportage.

 

Oplevering van de bruidsreportage

Van alle foto’s die tijdens de trouwreportage worden gemaakt, maak ik een selectie. Deze wordt bewerkt en digitaal opgeleverd. Mijn doel daarbij is om jullie trouwdag als een echte storyteller te vertalen naar een prachtig verhaal in beeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om een trouwalbum te laten maken. Ik vertel jullie graag over de mogelijkheden en lever indien gewenst een trouwalbum op maat.

 

Bruidsfotografie bespreken?

Meer weten over bruidsfotografie? Neem contact op en maak geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.