BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Je kunt je als bedrijf op een onderscheidende manier profileren met professionele bedrijfsfotografie. Foto’s die de kernwaarden en identiteit van het bedrijf weergeven, maken een website, brochure en advertentie daadwerkelijk effectiever. Voor bedrijven en non-profitorganisaties, maar ook in opdracht van reclamebureaus, word ik regelmatig ingeschakeld voor zakelijke fotografie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • zakelijke portretten
  • campagnefoto’s
  • product- en dienstenfoto’s
  • interieurfotografie

ONDERSCHEIDENDE BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat zijn de pluspunten van jullie diensten of producten? En wie zijn de mensen achter de onderneming? Mijn stijl van bedrijfsfotografie haalt precies die eigenschappen naar voren. Op een bijzondere, onderscheidende manier. Ik ga samen met jullie op zoek naar het onderscheidend vermogen en adviseer over hoe jullie organisatie met bedrijfsfoto’s kan opvallen in de massa.

REFERENTIES BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Ik werk onder andere voor: Univé, Kamer van Koophandel, ABN Amro Bank, Rabobank, Koninklijke Metaalunie, diverse gemeenten en overheden, Financieel Dagblad, Colorit, Fabeltjeskrant, Drenthe Magazine, Instituut Veiligheid Milieu, SDU Uitgevers Den Haag en verschillende reclame- en communicatiebureaus in – met name – de regio’s Hardenberg en Zwolle en andere delen van het land.

MEER WETEN OVER BEDRIJFSFOTOGRAFIE?

Benieuwd? Bekijk mijn portfolio en neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over bedrijfsfotografie.