Fotoshoot met Britt

Afgelopen week was het zo prachtig met al het rijp en sneeuw aan de bomen. Helaas had ik te weinig tijd om flink wat natuurbeelden te kunnen maken. Gelukkig is het in de bossen kouder en bleef de sneeuw wat langer liggen . Ik wilde een fotoshoot met zachte beelden maken in een winters landschap en de omgeving in de natuur naast mijn huis in Hardenberg lenen zich daar uitstekend voor. Er is veel afwisseling met fascinerende landschappen. Voor een dergelijke shoot zocht ik ook naar een geschikt model. Een paar jaar geleden had ik Britt al eens gefotografeerd met haar family. Het viel me toen al op dat ze een mooie natuurlijke , naturel en “zachte” uitstraling heeft die ik uitstekend vind passen bij dit soort fotoshoots. Voor het mooie en zachte licht stonden we al om 8.15 uur in het bos, brrrrrrr. Thanks Britt !!!

( Gear: Nikon D750 – 70-200mm F 2.8 VR2 – 24-70 mm F 2.8 – Profoto B1 flash – Profoto umrella )Pin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin IT

Share to:|Pinterest|Facebook|Email