Trouwdag van Joran & Marieke

Pin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITPin ITDe trouwdag van Joran en Marieke was ook alweer zo’n geweldige dag.  s’Morgensvroeg was ik al aanwezig om de voorbereidingen bij hen thuis te fotograferen. De hele family uit het westen was er en het was een gezellige fijne sfeer. Voor de fotoshoot gingen we naar het bosrijke Hardenberg waar het lekker frisse voorjaarsgroen volop aanwezig was. Terwijl de daggasten al aankwamen voor de trouwceremonie bij de Gloepe in Diffelen ( www.degloepe.nl ), hadden Joran en Marieke nog een leuke picknick  met z’n tweetjes aan de Vechtrivier.  Fantastisch leuk  idee van Joran dat hij slingers had meegenomen voor in de boom om alvast een klein feestje te kunnen vieren dat ze altijd samen mogen zijn .

Op de ceremonie bij de Gloepe in het mooie Diffelen zagen de daggasten hen voor het eerst wat zorgde voor een echt “WAUW” effect. De dag sloot af met een fantastisch tuinfeest in Marieke’s ouderlijke huis ( boerderij )

Een dag om nooit te vergeten !

 

Share to:|Pinterest|Facebook|Email